O nama

Kompanija  je osnovana u Beogradu maja 2011. godine  a konkretno se bavi prodajom i distibucijom kozmetičkih preparata širom Srbije,Makedonije,Crne Gore i Bosne i Hercegovine

Šta nas izdvaja od drugih :


·         nudimo proizvode za profesionalnu i ličnu upotrebu

·         kompletne proizvodne linije širokog opsega

·         čitav niz profesionalnih MN UV gelova visokog kvaliteta koji su savršen izbor i za početnike i za naprednije tehničare za nokte

·          vrhunski kvalitet sa izuzetno dobrim odnosom cene i kvaliteta

·         Mystic Nails proizvode napravljene u EU u skladu sa najnovijim direktivama o kozmetičkim proizvodima   

·         Mystic Nails proizvode koji imaju licencu CPNP - Cosmetic Products Notificaiton Portal ( Portal za kontrolu i proveru kvaliteta kozmetičkih proizvoda poreklom iz EU )

·         Belita&Vitex proizvode koji su dobili nagradu za kvalitet od strane vlade Republike Belorusije 2012. godine.

·         Belita&Viteks proizvode su pobednici međunarodnog takmičenja BASF Care Creations Awards 2013. godine.

·         određene proizvode iz asortimana Belita&Vitex koji su dobili diplome Cosmopolitan Beaty Awards 2014. i 2015. god. za najbolje proizvode.

·         kratko vreme dostave proizvoda od trenutka slanja porudžbine

·         intenzivnu podršku vezanu za proizvode i druga pitanja poslovanja   
   
 Od 1. novembra 2012. godine zvanično smo postali i generalni zastupnici proizvoda Mystic Nails za Republiku Srbiju , a početkom februara 2014. godine i generalni zastupnici i distributeri za Makedoniju,Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu ,samim tim sve proizvode ovog brenda možete pronaći samo kod nas i naših budućih zvaničnih distributera u navedenim zemljama. Asortiman naše internet prodavnice kao i maloprodajnih objekta prilagođavamo prema Vašim željama i zahtevima.


Od 1. maja 2016. godine smo proširili asortiman naših prozvoda sa još dva ekskluzivnih brendova Belita&Vitex, Liv Delano i Modum koji postoje već na tržištu preko 25. godina a kompletan njihov asortiman je baziran na prirodnim uljima.Pored programa za ličnu upotrebu u ponudi su i profesionalne linije za negu kose, ruku i nogu.  

Svakog meseca ćemo vas obradovati sa novim popustima i AKCIJAMA u kojima kupci naših proizvoda dobijaju različite poklone ukoliko ispune određene uslove akcije. 

On-line kupovina na našem sajtu dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Možete poručiti materijal u vama odgovarajuće vreme i na bilo koju sumu novca jer nemamo minimalne sume porudžbine. 

Naravno pored On-line kupovine , možete posetiti i našu prodavnicu u Beogradu u ulici Vranjska 8.lok. br.3 na Zvezdari svakog radnog dana (pon.-pet.) od 10-19h i subotom od 10-17h i pogledati našu ponudu ,a sigurni smo da ćete pronaći nešto za vas i vaše kozmetičke salone.

 


Elena Mirković
(general manager)