UA-39521825-2

Savršena koža !

Postavio Planeta Kozmetike 30/06/2016 0 Komentar(i)

Savršena koža je san svake žene. Psiholozi su otkrili da je glatka, lepa i nežna koža prvo što podsvesno gledamo kada odlučujemo koliko je neko atraktivan.

Ujednačen, blistav ten i glatka, meka i baršunasta koža, bez proširenih pora, crvenila ili iritacije....Mislite li da samo devojke sa naslovnih strana mogu imati tako savršenu kožu? Bez sumnje, moderna tehnologija za korekciju fotografija i slika omogućava da se ten kože ujednači, da se uklone bore i doda blago rumenilo obrazima, ali savršenost je moguća i u stvarnom životu - bez fotošopa!

Istraživači iz Vitex-a su preko pet godina radili na usavršavanju formula proizvoda za besprekornu kožu. Nije slučajno što je ova linija proizvoda nazvana „Savršena koža“.

Aktivni sastojci :

Epidermist, unikatan prirodni sastojak visoke performanse, jedinstven u svetu .

  • Smanjuje pore za 11% na vidljivoj površini*, Čini kožu glađom, smanjujući neravnine za 19%* , Čini ten kože blistavim - primećeno kod 64% ispitanika* , Umanjuje širenje bakterija koje izazivaju upale i crvenila za 10%* , Smanjuje osetljivost kože za 37%* , Podstiče obnavljanje ćelija za 31%*, Izglađuje bore za 14%**

Neurobiox, aktivni koncentrat dobijen od hajdučke trave koristeći posebnu tehnologiju ekstrakovanja.

  • Ujednačava teksturu kože za 21% na vidljivoj površini pokrivenoj porama**, Čini kožu 31% mekšom*

Easyliance, optimalna kombinacija dva sastojka: gume arabike i prirodnog biopolimera, koji dopunjuju i unapređuju jedno drugo.

  • Efikasno ujednačava površinu kože, Efikasno uklanja tamne podočnjake, Umanjuje kuperozu

Biofieks, patentirana formula na bazi prirodnih biljnih ekstrakata ježovine, divljeg kestena, gotu kole i nevena.

  • Jača kapilare, Izrazito omekšavajuće dejstvo na kožu, Pojačava zaštitnu funkciju kože.

Esencijalna ulja avokada i narandže

  • Aktivno obezbeđuje kožu vlažnost i hranljive sastojke, Pomaže u ujednačavnju površine kože i uklanjanju nesavršenosti

* potvrđeno u Cedef-u, Francuska

**potvrđeno u BASF-u, Francuska

 

Kako da učinite kožu savršenom? Za to je neophodna odgovarajuća nega. Predstavljamo nekoliko jednostavnih pravila koja će vam pomoći da učinite da vaša koža bude ujednačena, glatka, mekana i da dobro izgleda, bez previše truda.

 

Dnevna nega

 

1. Prvi korak je čišćenje. Neophodno je čišćenje kože i ujutru i uveče, čak i kada ne koristite šminku. Masnoće koje proizvodi vaša koža pomažu vašem telu da zadrži vlažnost, ali one takođe privlače prašinu koja je uvek prisutna u vazduhu. Osim toga, vaša koža se prlja od znoja koji luče žlezde i od ćelija izumrle kože koja se ljušti. Ukoliko ne primenjujete tretmane čišćenja, može doći do proširenja pora i mogu nastati mitiseri i doći do iritacije ili crvenila.

 

ČIŠĆENJE & SMANJIVANJE PORA Micelarna voda za skidanje šminke

 

2. Drugi korak je toniranje. Ovim korakom se završava čišćenje kože. Tonik pomaže u skupljanju pora, vraća vlažnost koži i povećava sposobnost ćelija da prihvate hranljive materije iz krema, seruma i drugih proizvoda za negu.

 

Pore Reducing Toner (Tonik za smanjivanje pora)

 

3. Treći korak je dovođenje vaše kože do savršenstva. Stvorili smo četiri proizvoda visoke klase koji zadovoljavaju dnevne potrebe za negom kože.

 

-Intenzivni kremasti serum za savršenu kožu

-Krema za zaštitu kapilara za KOŽU SKLONU KUPEROZI

-Filer krema za kapke za OTEČENE KAPKE i PODOČNJAKE

Korektivna BB krema za savršenu kožu

 

Posebna nega

 

Sveobuhvatan program nege kože mora uključivati proizvode za dubinsko čišćenje i oporavak kože.

Na površini kože se sakupljaju izumrle ćelije koje zatvaraju pore i time sprečavaju disanje novih ćelija. Svrha eksfoliacije je uklanjanje izumrlih ćelija, čišćenje pora i ujednačavanje površine kože. Dermoabrazija je jedan od najefikasnijih metoda dubinskog, al ipak blagog čišćenja, poput onog koje se primenjuje u kozmetičkim salonima. Dermoabrazija je visokotehnološki tretman zasnovan na nanošenju ugljen dioksida, odnosno erbio laseru. Ona poboljšava regeneraciju kože i stanje vezivnog tkiva čime se podiže tonus kože, obnavlja prirodan ten kože i uklanjaju površinske nesavršenosti.

Nakon dugog rada, istraživači Bielita Vitex-a su razvili novu, inovativnu formulu proizvoda koja omogućava da se postigne efekat salonske mikro dermoabrazije, bez posete kozmetologu.

 

POLISHING Scrub with a Smoothing Complex (PILING za lice s umirujućim kompleksom)

 

Maske za lice si instant kozmetički proizvod namenjen čišćenju kože, obnavljanju, mekšanju i ishrani kože, kao i rešavanju brojnih drugih problema. Kada se dobro odabere i nanosi, maska za lice poboljšava ishranu i cirkulaciju krvi, pomaže u normalizaciji metabolizma lipida, proteina, ugljenih hidrata i minerala u ćelijama. Efekat na koži je skoro trenutan, što je od suštinskog značaja za brz oporavak. Stavljanje maske jednom ili dva puta sedmično je dovoljno za preventivnu negu.

 

Vitalizing Mask for Skin Affected by Enlarged Pores and Signs of Couperose (Maska za vitaliziranje kože sa proširenim porama i znacima kuperoze)

 

Da li ste spremni da budete savršeni?

 

 

 

 

Ostavite komentar

Loading...