UA-39521825-2

Dentavit pasta za zube sa kofeinom i ukusom čokolade i mente

Postavio Planeta Kozmetike 23/11/2017 0 Komentar(i)

 

Dentavit pasta za zube sa kofeinom i ukusom čokolade i mente od Vitex-a će vam pomoći da se oraspoložite, a neverovatan spoj osvežavajuće mente sa notama aromatične čokolade će vas podsetiti  na najlepše trenutke života .

 

Kako ova pasta deluje?

 

Prilično jednostavno - kofein iz kafe nam daje efekat budnosti nakon sat vremena, toliko mu je potrebno da bi počeo da se apsorbuje kroz zidove stomaka. Kofein iz paste prodire u sluzokožu desni i obezbeđuje brz priliv energije - mnogo brže od popijene šoljice kafe!

Pasta za zube sa kofeinom ne ostavja naslage na zubima i ne izaziva žutu gleđ za razliku od  popijene kafe.

 

Bez SLS (natrijum lauril sulfat )

Kompleks aktivnih komponenti :

  • Štiti od karijesa
  • Delotvorno izbeljuje ne oštećujući gleđ zuba
  • Osvežava dah
  • Štiti od plaka i kamenca i sprečava njegovo formiranje

Kofein - prirodni stimulans koji vam omogućava da se oraspoložite, da ne budete pospani, da dobijete dodatnu energiju kao od šoljice jutarnje kafe. U kombinaciji sa izvanrednim ukusom mente i čokolade, kofein poboljšava raspoloženje i uliva dozu optimizma za ceo dan!

 

Zahvaljujući originalnom  kompleksu aktivnih komponenti,  Dentavit zubna pasta sa kofeinom štiti zube od karijesa, uklanja plak i sprečava njegovo formiranje, delotvorno izbeljuje, ne oštećujući gleđ zuba. Sa našom pastom čišćenje zuba će se pretvoriti u pravo uživanje! Poklonite sebi dodatnu energiju sa jedinstvenom pastom za zube sa kofeinom .

 

Ostavite komentar

Loading...