Linija VegaVita Detox na popustu 20% !

Postavio Planeta Kozmetike 21/07/2020 0 Komentar(i)

 

 

Pravilna ishrana je jedan od najvažnijih faktora koji utiču na stanje kože lica. Povrće i biljke predstavljaju izvor nutritienata, mikroelementa ivitamina. Oni pomažu pri detoksikaciji i čišćenju kože, čineći je glatkom i sjajnom: koži lica je potrebna pravilna ishrana, baš kao i celom telu. Reč ,,detoks’’ potiče od reči ,,detoksikacija’’ i znači uklanjanje toksičnihili nezdravih supstanci.Zagađenje životne sredine, a naročito zagađenje vazduha, je jedan od faktora urbanog stresa.

 

Dokazano je da urbani stres povećava negativno opterećenje ljudskog tela,deluje kao pretnja vašoj lepoti i zdravlju i negativno utiče na izgled. Pod dejstvom negativnih faktora životne sredine ćelijeakumuliraju toksine, usporavaju metaboličke procese, strukturni proteini kožese raspadaju, dolazi do njenepigmentacije,koža gubi elastičnost i postaje beživotna.

 

Korišćenje detoks-kozmetike nam pomaže da zaštitimo kožu od urbanog stresa. Nije u pitanjusamo uklanjanje šminke i dubinsko čišćenje maskom i pilingom, već čitava kolekcija za negu lica koja štiti ćelije od oštećenja, stimuliše metaboličke procese i pomaže koži da bude lepa i sveža. Kod zagađene životne sredine, detoks-kozmetika postaje sastavni deo zdravog načina života.

 

VegeVita DETOX je novi sistem za poboljšanjezdravlja kože lica i zaštite od toksina, kreiran u uslovimaurbanog stresa izazvanog zagađenjem životne sredine.

 

VegeVita DETOX će pomoći vašoj koži da postane lepa i sveža i da bolje funkcioniše.

 

Vege Vita DETOX u potpunosti ispunjava zahtevedetoks-kozmetike, dopunjujući je idejom zdrave ishrane kože:hranljivo povrće i biljke ne samo da štite od toksina i uklanjaju štetne supstance, već i služe kao izvor hranjivih materija, mikroelemenata i vitamina, jer jekoži lica potrebna pravilna ishrana, baš kao i celom telu.

 

Aktivne komponente: Ekstrakti zelenog povrća i biljaka; Hidratantni kompleks; Prirodna ulja; D-pantenol i alantoin; Prirodne gline; Vitamini.

 

Delovanje VegeVita DETOX je usmereno ka: 1. Čišćenju kože od zagađivača, uklanjanju nečistoća i toksina 2. Pokretanju metaboličkih procesa na nivou ćelija 3. Hidrataciji i ishrani kože korisnim supstancama, mikro i makro elementima 4. Obnovi energetskog stanja kože 5. Zaštiti ćelija od procesa oksidacije.

 

Komparativne prednosti linije VegeVita Detox:

 

1. Izbalansirani asortiman - linija VegeVita Detox sadrži proizvode za masovnu upotrebu. Ona predstavlja osnovni komplet koji svaka žena može koristiti kao deo svakodnevne nege.

2. Zanimljivi nazivi proizvoda.

3. Detoksikacija i pravilna ishrana su trendovi koji privlačesve više i više potrošača.

4. Zeleno povrće se veoma dobro percepira kao proizvod za negu lica zbog asocijacije: ako je povrće dobro za telo, zašto ne bismo njime negovali kožu, pošto može biti korisno za naš organizam?

5. Niska cena - što olakšava proces donošenja odluke o kupovini ovih proizvoda.